Reuma

Reuma magánrendelésKözel 20 év gyakorlattal a hátam mögött nyitottam meg reumatológus magánrendelőmet. Célkitűzésem, hogy a reuma és reumatológiai panaszokkal hozzám forduló betegek normális, emberi körülmények között, idegeskedés és sorban állás nélkül részesüljenek a szükséges reuma és rematológiai vizsgálatokban és kapják meg az európai színvonalú, legmodernebb kezeléseket.

További info

Lézerterápia

LézerterápiaA reuma gyógyszerek egy része sajnos árt a gyomornak, illetve bizonyos betegségek (szív, magas vérnyomás) nem engedik a fizioterápia kezelés igénybevételét.

A szokásos reuma gyógymódok mellett ezért alkalmazom a következő speciális kezeléseket: lézerterápia, akupunktúra, mágnesterápia.

További info

Manuális terápiák

GyógytornaEl kívánom kerülni, hogy a reuma és reumatológiai panaszokkal hozzám fordulóknak a kiegészítő kezelésekért a város különböző pontjaira kelljen elfáradnia, ezért kvalifikált és kellő gyakorlattal rendelkező gyógytornász és gyógymasszázs szolgáltatás is rendelkezésükre áll helyben.


További info

Reumatológus

Szeretettel üdvözlöm - tartalmában és formájában - megújított honlapomon. Dr. Podlovics Ágota reumatológus főorvos vagyok. E webhely létrehozásával kettős célt tűztem ki magam elé.

Egyrészt szeretnék minél több információt nyújtani azon embertársaimnak, akik reuma és reumatológiai panaszokkal, valamint mozgásszervi bántalomban (pl. derékfájás, hátfájás) szenvednek, másrészt bemutatni a néhány éve létrehozott reumatológus szakorvosi magánrendelésemet, ahol európai és emberhez méltó körülmények között szeretnék gyógyítást és enyhítést nyújtani a rászorulóknak.

Az ezredfordulón nyitottam meg reumatológus magánrendelőmet, melyről és az ott alkalmazott reumatológus gyógyítási módszerekről részletes információkat talál a honlapomon. 2003-ban indítottam el az első, reumatológus kezelésekkel foglalkozó honlapomat. Mérési adataink szerint sok látogatóm mobiltelefonról vagy táblagépről keresi fel honlapomat. Kedvükért un. reszponzív designban készült el az új honlap, azaz a weblap szerkezete automatikusan alkalmazkodik ahhoz a képernyő mérethez, ahonnan böngészik az oldalamat. Honlapomat a szakmai zsűri beválasztotta Magyarország 10 legjobb vállalkozói honlapja közé.

 

reuma, reumatológus, derékfájás, hátfájás, lézerterápia, csontritkulás, osteoporosis, gyógytorna,  fizikoterápia, akupunktúra, mágnesterápia, gyógymasszázs

 

Orvosajánló

OrvosajánlóTöbb páciensem kérésére elkezdtem összeállítani egy listát olyan, a gyógyászat más területén dolgozó orvoskollégákról, akiket nyugodtan merek ajánlani. Szakmai tevékenységüket évek óta ismerem, bizalommal fordulhatnak hozzájuk.

További info

Szakmai rendezvény

MRE Vándorgyűlés 2021

MRE Vándorgyülés 2021