Reuma szakrendelés

 

Rövid bemutatkozás

1982-ben végeztem a Szegedi Orvostudományi Egyetemen, ezt követően Budapesten a Szent Margit Kórház Reuma osztályán kezdtem dolgozni, később az Országos Reuma és Fizioterápiás Intézetbe (ORFI) kerültem, ahol a reumatológus szakvizsgához szükséges gyakorlati és elméleti ismereteket szereztem meg. 1987-ben tettem le sikerrel a reumatológia és fizioterápia orvosi szakvizsgát. A szakvizsga óta a Budapest XI. kerületi Szt. Kristóf Rendelőintézetben dolgozom. A Reumatológiai osztály osztályvezető főorvosa vagyok.

Az orvosi tevékenységemen belül specializálódtam a lézerterápia és az akupunktúra alkalmazására a mozgásszervi betegségek gyógyítására. A szükséges szakképesítéseket az Orvostovábbképző Egyetemen szereztem meg. A Szt. Imre Kórház és Rendelőintézet Osteoporosis Centrum tagjaként éveken át foglalkoztam csontritkulásos betegségek szűrésével és gyógyításával.

Szakmai elismerések / kitüntetések

Pro Sanitate díj, 2012 - Emberi Erőforrások Minisztere, Balog Zoltán

Pro Medicina Újbuda kitüntetés, 2011 - Budapest Főváros XI. kerület, ÚjBuda Önkormányzata

Reuma szakrendelő

Közel 20 év gyakorlattal a hátam mögött nyitottam meg reumatológia magánrendelőmet, melyről a honlapom más részein is részletesen olvashat. Célkitűzésem, hogy a hozzám forduló betegek kényelmes körülmények között, idegeskedés és sorban állás nélkül részesüljenek a szükséges vizsgálatokban és kapják meg az európai színvonalú, legmodernebb kezeléseket. A reumatológus szakorvosi kezelés mellett helyben gyógytorna és gyógymasszázs áll a vendégek rendelkezésére.

A reuma szakrendelő vadonatúj, most lett átalakítva, a legmodernebb gyógyászati eszközökkel (lézerterápia, mágnesterápia, fizikoterápiás ultrahang) szereltem fel. A reumatológia szakrendelő Buda központi helyén található. Könnyen megközelíthető: gyalog és tömegközlekedéssel egyaránt. Az autósok részére parkolási lehetőség az utcánkban. A rendelő az épület földszintjén van.

Reumatológia vizsgálat és kezelések

A hozzám első alkalommal forduló pácienst alapos fizikális vizsgálatnak vetem alá, képet szeretnék nyerni általános egészségi állapotáról. Ez alapján döntjük el az alkalmazandó gyógymódot és terápiás kezelést. Kérem, hogy hozzák el magukkal a korábbi orvosi vizsgálatok eredményeit (labor, röntgen), ezzel sok időt tudunk megtakarítani a kezelések elkezdéséhez.

Árak

Az első, felmérő vizsgálat díja 20.000 Ft, az egyes kezelések (lézer, ultrahang,) díja 6.000 Ft. A  részletes árlista letölthető ide kattintva.

A rendelő címe:

1111 Budapest XI. ker., Kruspér u. 5-7. fszt.4. (csengőkód: 77)

Rendelési idő:

kedd 15.00 - 17.00 óra
csütörtök 16.00 - 18.00 óra

A rendelésről további részletes információ található a Kapcsolat odalon.

 

reuma, reumatológus, derékfájás, hátfájás, lézerterápia, csontritkulás, osteoporosis, gyógytorna, lumbágó, fizikoterápia, akupunktúra, mágnesterápia, gyógymasszázs